miercuri, 20 aprilie 2016

Un caine l-a batut pe Pavarotti







ADORABILE TOATE CELE 3 MOMENTE DIN CONCURS!!!


Cu ghilimelele de rigoare,am ales acest titlu exact asa cum s-a exprimat cineva intr-un comentariu.
Raspund si eu cu acelasi umor sarcastic,adevarat este ca l-a batut ,si chiar pe merit!

Ashleigh si cainele ei Pudsey au castigat finala BGT din 2012,surclasandu-i pe favoritii Charlotte si Johanattan,doua voci remarcabile,de pop-music si opera!I-am prezentat si eu pe blog candva,pentru ca mi-au placut chiar mult.

Consternare totala pentru multi,si o gramada de comentarii negative si uracioase la adresa cui la urma urmei?...a patrupedului care a dansat si s-a sincronizat cu stapana sa ceva de neimaginat aproape!De fiecare data juriul a tinut sa ovationeze in picioare,pentru ca momentul prezentat a fost de un nivel calitativ cu totul de exceptie!
Vorba unui jurat dupa prima vizionare:"Nu am vazut niciodata in viata mea un asemenea moment artistic canin!"...si asemenea au fost urmatoarele,din semifinala si finala!

Despre evolutia lui Johanattan si Charlotte..am ramas neplacut surprins sa vaz ca in finala au cantat aceeasi piesa muzicala ,'The Pray',ca si la prima auditie!!!!
Diferenta? Decor de finala asigurat de echipa tv,si faptul de a se fi prezentat  imbracati sobru,ca dupa standardele unui concert.Mai placuta infatisare a fost prima,asa, ca luati de pe strada!
Asta a fost efortul lor in plus fata de un public care fireste astepta ceva nou!
In schimb, Ashleigh a venit mereu cu o sceneta interesanta, cu o anume coregrafie si cu elemente noi invatate de cainele ei!Asadar,bravo lor si la acest capitol!
Apoi...a poseda o voce frumoasa si canta impresionant,este un dar natural,tine de alcatuirea corzilor tale vocale,nu e ceva castigat prin efort personal indelungat!Vezi n cazuri de copii care canta chiar mai bine decat adultii!
Voci bune si foarte bune ,v-ati dat seama urmarind diverse competitii muzicale de astazi...sunt gramada!
Insa dresaj canin la acest nivel si maniera de prezentare,infinit mai rar vei afla!
Ashleigh a creat ceva in toata povestea asta,Johnattan nu!
Multa munca in cazul ei,de aici si meritul de a castiga...insa  o voce minunata  nu reprezinta  un merit, ci apanajul unei inzestrari naturale.


Multi judeca de suprafata,un caine a catigat,cum de e posibil!
Nu un caine a castigat desteptilor,ca nu de capul lui a invata asa ceva,ci prietenia dintre om si animal,ci Simbolul Prieteniei,cainele fiind in constiinta umanitatii un simbol in acest sens!Asta au vazut si inteles multi...o relatie de prietenie intre cuvantator si necuvantator,in care domneste un atasament si o intelegere deosebita ,asa cum nu prea afli de cele mai multe ori intre oameni!Ei asta au reusit sa transmita...din plin!
Spre deosebire de alte momente de dresaj canin ,aici totul s-a desfasurat atat de natural ,atat de insufletit,de minunat sinconizat!

Ce relatie speciala exista intre Ashleigh si Pusdey,ce fata minunata dedicata cu atata dragoste muncii ei cu un sufletel,ce catel inteligent ,ascultator,devotat... pentru ca un asa moment nostim , atat de inspirat si bine articulat coregrafic sa se produca!
Vorba unui comentator:"Cainele asta danseaza mai bine decat mine!"

Poate canta cineva si ca Pavarotti la puterea o suta...tot mai mult inseamna,mai necesar este,mai important sufleteste ramane,sa ai parte,sa simti o prietenie adevarata. 

ps:Candva aveam o vorba.."Mai degraba reusesc sa invat un caine ceva, decat un asemenea copil!"(neascultator,lenes)







Niciun comentariu: