duminică, 27 aprilie 2014

Spiritul muzicii/The Prayer




Spre deosebire de "Romanii au talent",ma refer la filmare,realizare,ce este superior la englezi este aceasta filmare alternativa cu planuri care surprind reactiile publicului ori ale juriului!
Rezultatul este absolut fantastic ca si incarcatura emotionala!Sper sa preluam si noi asa ceva odata,nu este ceva chiar nou,sunt multe showuri internationale realizate la aceasta maniera.

Cine a inteles si a aplicat acest gen de filmare pentru prima oara,felicitari!
Se creeaza asa o fuziune magica, de suflet ,o legatura organica intre scena ,sala,juriu,in care se intrepatrund stari,reactii,emotii...ce mai, o euforie de ansamblu cuceritoare,impresionanta uneori pana la lacrimi.Iata arta filmarii!

Despre acest moment? Superba interpretare!!! El are 17 ani ,ea 16 ,sunt frati!
Cand esti la debut exista asa o naturalete si o emotie aparte! Cand esti cineva ceva parca se pierde...iata de ce ma subjuga aceste showuri in care se cauta a se descoperi talente noi.Iar cand ele exista cu adevarat,cu o asa filmare,merg la suflet extraordinar!Cata cantitate de emotie si energie pozitiva raspandesc!

Debutul are o magie cu totul aparte!
Si ce impact de forta aici!


ps:The Prayer" (Rugaciunea)..adorabila muzica...de ce nu se scrie numele compozitorului,in aceste materiale muzicale!???




2 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

De la primele sunete am înţeles că este vorba de două voci de excepţie! Ce armonie! Câtă trăire! Se transmite emoţia şi de pe scenă şi din sală şi din modul în care au reacţionat cei din juriu! Fantastic!

Modart spunea...

La finalul interpretarii,el are asa niste grimase ,gesturi,ca ale unui copil emotionat de tot ce se intampla in jurul lui,de exaltarea publicului,juriului.Stii ,asa ca si cum parca nu-i vine sa creada!Desi fireste o merita!
A mai slabit! L-am vazut mai recent,chiar binisor a slabit! Numai ma gandesc sa nu-i afecteze vocea...S-au mai intamplat cazuri in lumea muzicii.
Da filmarea asta areactiei publice este de um impact covarsitor! O ador!
Simti spiritul de comuniune,umanitate,bunatate,fratie,fericire,iubire!
Personal ma remonteaza cumva,imi da sentimentul ca se poate o lume mai buna ,mai frumoasa!