marți, 8 aprilie 2014

Vis de albastru...

"Copacul","Lasa-mi toamna pomii verzi","Un albastru infinit","Multumesc iubita mama","Drumurile noastre poate","De-ai fi tu salcie la mal"...iata incontestabil cateva nestemate din muzica usoara romaneasca.
Fireste ar fi sa fie promovate prin atatea emisiuni muzicale de astazi in care cu mic cu mare se canta!
Chiar nu ne mai place ce este autohton?
Sunt aceste compozitii enumerate mai prejos oare de anumite slagare internationale?Nicidecum.
Se pare ca fiecare pasare canta astazi in engleza...

Azi de dimineata m-a surprins cerul cu albastrimea lui impecabila ...si-mi vine asa un dor de duca si visare ,dar nu ma lasa Doamne atatea si atatea probleme care nu se mai sfarsesc.Incerc astfel sa contrabalansez situatia si cu un medicament muzical pentru suflet...un "albastru angelic infinit" din compozitia lui Marcel Dragomir
.
Ce clipuri se realizau candva , si cum sunt ele astazi realizate.
Suflet,naturalete,simplitudine unde sunteti ?


2 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Angela Similea sau marea Doamnă a muzicii uşoare româneşti! Ce interpretare frumoasă, caldă, plină de sensibilitate, voce, frumuseţe, eleganţă, demnitate! la câte soliste contemporane mai regăseşti aceste calităţi?

Modart spunea...

In opinia mea ramane cea mai frumoasa voce feminina din muzica usoara romaneasca.Si frumoasa pe deasupra de numai...regina!
Generatia mai tanara?,,,sa se cultive ca sa stie ce cale sa urmeze.Pot admite ca solistele de altadata aveau ceva special care astazi nu mai este.Si ca maniera canto dar si ca prezenta scenica.