vineri, 16 mai 2014

Romanii au talent/Ganduri fugitive...

1)In primul rand nu cred o iota ca sms-urile decid cu adevarat la acest concurs.
2)De cand un juriu intr-un concurs declara public in timpul jurizarii care sunt favoritii sai ? Mi se pare total nedeontologic!
3)Micuta balerina,Alexandra din Moldova...Doamne ce discrepanta dintre fata zambitoare din interviul de dinaintea evolutiei si crisparea teribila din momentul asteptarii rezultatului si cel al numirii primelor 3 locuri.Pai ce sa caute mami un copil de 7,8 anisori la un asemenea concurs? Nu cred o iota in declaratia micutei ca si-a dorit sa participe la asa ceva..Se gandeste cineva ca ar putea sa o afecteze rezultatul?E totusi un copil.Parca locul ei nu era acolo,intr-o asemenea competitie,sincer!
4)Sabin Cojocariu,iata ce inseamna sa fii nu doar abil in miscari de dans dar si sensibil,original!Cum adica faptul ca el singur si-a facut coregrafia,este adus in discutie doar accidental.Trebuia mentionat clar din capul locului.Asta inseamna foarte mult,doua talente!Merita chiar sa castige din aceasta perspectiva!
5)Da,domnul cu teatrul umbrelor,si-a gandit momentul cu maximul de implicare creativa si afectiva.Inteligent,frumos,emotionant!Felicitari!
6) Domnul caricaturist,a repetat aceeasi placa ca in semifinale...desi a luat un premiu de originalitate.Ii apreciez talentul,imaginatia,spiritul creativ ,dar totusi,putea gandi un moment inedit folosindu-si talentul!Spre exemplu,o caricatura de moment  pe o tema de actualitate era zau de 100 de ori mai fascinant !
7)Cred ca soprana din Basarbia a avut cosmaruri cu baloane de sapun de cand a pierdut incredibil finala la baraj in fata doamnei Stroie Camelia.Nu stiu ce a fost in mintea celor doi jurati,...mie unul  mi se pare  limpede precum un balon de sapun ca nu poate nicicum fi vorba  de ceea ce inseamna un talent autentic,cultivat..Ori ne cam fura efectele,show-ul ,nu?Totusi, mi-a placut momentul,frumoasa pasiune!Cu scenarii bine gandite si elaborios pregatite se pot realiza cu siguranta veritabile momente artistice.Poate undeva la sectiunea de originalitate,inedit, momentul respectiv ar fi fost mai potrivit!
8) Nu neg calitatile vocilor tenorale a celor de la "Brio Sonores", castigatorii acestei editii , dar ...momentul muzical conceput de cvintetul "Anatoly" mi s-a parut superior.Voci asemeni de frumoase ,de cultivate,dar in plus eu apreciez la ei intelectul artistic,iar asta e ceva, adeseori rar de gasit !Chiar compozitie de grup,nu doar interpretare de calitate.
9)Stefan Popescu ,chiar un om simplu ,modest si cu o voce remarcabila .Cate talente nu se pierd din lipsa de posibilitati financiare,oportunitati!

Felicitari tuturor participantilor !






Niciun comentariu: