vineri, 16 mai 2014

10 Ganduri de moment(VII)

1)Daca ai cap si esti incapatanat e cumva firesc,dar ce te faci daca nu prea ai si esti incapatanat foc?!
2)Copiii spun adeseori NU. Pai cum sa nu daca parintii adeseori se cearta in fata lor.A asista la un conflict e ca si cand ai contempla Negatia!
3)Cred ca cel mai important lucru in educatia unui copil este acela de a-l invata sa se apere de rautatea,agresivitatea si prostia din jur!!!Nu e suficient sa fii bun,iubirea are nevoie sa fie aparata in permanenta prin anumite mijloace,metode.In ele sta puterea ei de conservare.
4)De ce unii pot rabda,suporta mai mult decat altii?Pentru ca iau raul din jur ca o forma de penitenta lasand mandria si orgoliul deoparte.Oricum ,rabdarea omeneste vorbind, are limitele ei.
5) Nu femeia gospodina este sotia ideala,ci aceea care stie sa asculte cu atentie!Pilda "Iisus in casa Martei cam  despre asa ceva vorbeste.
6) Copiii refuza adeseori sa manace Poate ca e o forma prin care Dumnezeu ne da de inteles ca prea suntem atasati de hrana fizica si lucruri materiale.O lume neichinata iubirii cu adevarat.
7)Poti incerca mult sa ajuti pe cineva sa urce,iar el te trage in jos.In final el este sus si tu dedesubt.Atentie cat si cum si cui oferi un sprijin!!!
8)Nu stiu cat putem noi alege in viata pentru noi insine,dar stiu cat de mult pot altii alege,determina parcursul nostru...
9)M-am acuzat adeseori in viata pentru unele,pentru altele...cu anii mi-am dat seama ca sunt unele boli stranii care nu-mi permiteau performanta dorita.Cat as fi vrut!
10 E clar,ma mentin pe o anumita linie de plutire datoriata faptului de a ma autoexalta uneori.Bucuria ,adeseori,este ceea ce doar tu iti poti oferi,printr-un autoimpuls  impus .Pare poate trist,artificial,,,dar asta este tot ce se mai poate;cand iubirea nu mai e tocmai iubire in lumea aceasta decazuta.

Niciun comentariu: