vineri, 13 noiembrie 2015

Film /Marie's Storry


"Marie's Storry" (Marie Heurtin) este un film francez inspirat de un caz real petrecut  la sfarsitul secolului XIX.
Regia:Jean-Pierre Ameris
Roluri principale:Ariana Rivoire,Izabelle Carre
Genul: drama

Un film chiar remarcabil,de o fermecatoare naturalete si simplitudine ce merg direct la suflet in contextul unei povesti  absolut impresionante.Pe scurt,este vorba despre o fata oarba si surdo-muta,cu un comportament salbatic,dificil,care va reusi multumita unei femei extraordinare,Sora Marguerite,sa invete limbajul semnelor prin cel mai de pret simt ramas in acest dramtic caz,simtul tactil.


Un film in cadre luminoase,monumentale,un scenariu bine gandit secvential,un  film minunat nuantat afectiv si adorabil interpretat!,Nu prea am reprosuri pentru cest film,,,e aproape de perfectiune in opinia mea.
Un final ravasitor!!!


  • O prietenie(mai mult decat prietenie),intre Marie,fata oarba si surdo-muta si maica Marguerite,cea care a simtit o afinitate si o chemare speciala din prima clipa cand a vazut-o si i-a atins mana.Ea insasi traieste o drama personala datorita unei boli pentru care mult de trait nu mai are.



.

MENTIUNE: Rolul lui Marie Heurtin este interpretat de Ariana Rivoire care este surdo-muta!!!!!Exceptional jucat,felicitari Ariana!!!
Cat despre Izabelle Carre,ea este deja o actrita consacrata care a obtinut si cateva  premii !


ps:Filmul il gasisti in acest moment disponibil online.






Niciun comentariu: