vineri, 29 ianuarie 2016

In grija statului si a bisericii?

Nota sociala!
Sute de batrani din tara de la caminele de stat pentru batrani,risca sa ramana fara adapost din lipsa de surse de finantare!
In judetul Botosani exista un singur asemenea camin numarand 54 de batrani!!!!Acum acestia risca sa ramana in grija ... nimanui!

Cati altii,ma intreb, or fi in acest judet sarac,sau in altele  pe strazi ???
Tara  bogata in biserici ,te intreb,cum Doamne te lasa Inima sa lasi oameni batrani si bolnavi fara adapost?
Cate cantine ,azile,orfelinate ar fi trebuit sa va preocupe construi si gasi solutii de a le gestiona in toti acesti ani?
Ce-ati facut,in ce ati investit,cui ati slujit?

Spuneti si voi,nu-i strigator la cer???

!!!!!!Vaduvesc unii statul de sute si mii de euro,si ajung ,asta in cel mai bun caz,intr-o puscarie unde incredibil,au timp sa scrie carti pe laptopuri...nu indura frigul ,au adapost,hrana calda,au si programe de fitness,timp de urmarit programe sportive,informative, culturale!
Iata asadar,cu cinstea poti ajunge pe strazi,cu hotia nu!!!
Asemenea hoti se pare,nu constientizeaza o clipa,ca datorita furturilor lor masive ,sufera altii de atatea lipsuri si boli!
Dar chiar in halul asta,ca niste animale,,,fara barem un adapost!

TREZITI-VA... " Somnul ratiunii naste monstrii!"

"Paine,apa si adapost sunt lucruri minime necesare"-Biblia

Sa nu-si faca popa parohie,pana nu au toti enoriasii adapost!!!-din scrierile sfintilor parinti.

Unii in umilinta lor cer atat de putin de la viata si iata ce primesc...altii, nu-i mai satura pamantul de atata avaritie din  ravna dupa bunuri materiale si pofte lumesti!
Daca asa ne pretuim batranii,daca atat de putin  investim noi pentru ingrijirea lor ,inseamna ca nu avem Viitor(bun),ca ne-am dezumanizat ca natiune rau de tot!

Niciun comentariu: