vineri, 2 mai 2014

Cand doar muzica ti-e casa...



Realmente o voce frumoasa!...fara stridente ,extrem de melodica!
Si cata modestie...el afirma ca nu este un cantaret bun!Fireste, se poate si mai bine,dar are evident un potential nativ absolut deosebit.
Si ce poveste trista,incredibila...

Fara familie,fara casa,de la 5 ani timp de 10 ani a "locuit"singur  pe unde a apucat,dormind uneori pe scari sau in toalete publice.Isi doreste o viata normala ,Cand canta, se simte o alta persoana.
Emotionant caz,minunata voce!

ps; Ce juriu sensibil!!!!

5 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Sunt voci care transmit emoţie în aşa măsură, încât fără să vrei, larimile curg şiroaie. Nu mă miră că jiurul a plâns. Iubitorii de muzică sunt primii care reacţionează in acest fel! Minunată voce.

Modart spunea...

Am uitat sa scriu..a ugit de la orfelinat la 5 ani pentru ca era uneori batut..iti dai seama ce viata a avut????
Reactia juriului ,se datoreaza si incredibilei sale povesti de viata.Ce discrepanta intre liricul muzcii si o viata atat de agitata,de dureroasa...un copil al nimanui.

Modart spunea...

Vad ca tare imi mai este foame...atat mai mananc din litere cand scriu...uneori recitesc,dar nu observ...cu vederea nu am probleme,deci stresul bata-l vina!

Aurora Georgescu spunea...

Of! Şi mie mi se întâmplă de multe ori acest lucru, mai ales că nu întotdeauna am timp să recitesc. Uneori sunt greşeli gramaticale impardonabile strecurate din goana pe tastatură şi atunci sunt pur şi simplu răvăşită la gândul că aş putea fi taxată ca agramată.

Modart spunea...

Lumea de este sa te judece ,te judeca din orice...mi s-a intamplat spre exemplu sa fiu judecat si ptr faptul ca m-am impiedicat,ca de ce? ...prea cautam nod in paura unii altora..in loc sa ne iubim si sa ne completam reciproc.