luni, 23 iunie 2014

Vrabiuta din Avignon



"Are ceva din cantecul unei pasari" ...cam asa se exprima un critic muzical despre vocea lui Mireille Mathieu in perioada debutului ei muzical.Desigur,afirmatia ar putea parea unora exagerata,eu unul subscriu ,am ascultat-o atat de mult ,m-a fascinat intotdeauna si asa este, exista ceva aparte in vocea ei care uneori te duce cu gandul la cantecul unei pasari.
Acest cantec nou pentru mine,confirma,Altminteri,greu de stabilit exact ce anume  farmeca intr-o voce de un anume lirism si noblete. Senzitiv, facem desigur diverse asocieri.
A fost supranumita si "Vrabiuta din Avignon",mignona de statura ,mare la cantec! Inegalabila!

2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Ca orice adolescenta, iar mai apoi, ca femeie in toata firea, nu am scapat de sindromul indragostirii de o vedeta- pe la 19 ani, ma topeam dupa Giani Morandi- am vazut Ìn genunchi ma intorc la tine ~de 7 sau chai de 8 ori.
Planset? cat se poate, de fiecare data. In uema cu vreo cativa ani, l-am descoperit pe A. Rieu, imi place de mor. Cand fiul cel mic m-a dus in decembrie la concertul lui, a fost sarbatoarea sufletului meu! Si m-as mai duce!!

Stii ce mi-as dori eu pentru tine?

Sa afle aceasta DOAMNA cat o adori, cate stii tu despre ea- poate chiar mult mai mult decat i s-a spus vreodata!

Gratie tie, imi este mai aproape de suflet!
Este UNICA!!

Modart spunea...

A cantat in duet cu Giani Morandi,piesa "Caruso"!!!cauta pe net !Era intr-o foarte buna forma vocala atunci.
Da,mi-as dori si eu sa stie ce filozofie intreaga am despre personalitatea ei artistica...iti dai seama ,a impartasi cu subiectul adoratiei sentimente,ganduri e ceva,nu gluma!
Desigur nu pot decat sa ma bucur cand aflu ca place si altora,ca este astfel pretuita!Ca asa fi contribuit si eu,cu atat mai mult,,,ca doar nu scriu despre ea doar asa, pentru mine....sper sa prinda radacini si in alte inimi.Merita!